hey sistahh!

i like your bagie jeans and what's under it!

IDAG SKA MAN BLI GADDAD DÅRÅ, DET ÄR 2 TIMMAR KVAR! GAH!!!

walk that walk and talk that talk.

peace!


jobb/gadd/teoripluggs-dag

jobbar, sen gadda mig sen plugga teori, har lunch nu så måste rusa.
 Tjing

Dagens poetic…





Shulululu och välkommen till dagens poetic med mig Lilla Al Fadji, den tüngaste. Här det kommer en liten peice som kom på jag själv just nyss.

Vem kan segla utan vinden?

Vem kan ro utan båten?

Vem kan skiljas från homie without falling tåren?

Facit: Svaret på frågorna som precis låtit så jävla poetic från min egen huvve är... LAF! på dom alla.
Såja.

Stop the criminality in wörld får peace maybi can komm home annars vad fack ska man göras? Svaret e javisst, det stämmer
ps. Fack "dom"!

/Poe!etic LAF


snart

... ja snart är denna arbetsdagen slut. och det betyder att det är freda, dagens jobb låt är helt klart:
Mange Schmidt - Inget Att förlora
visseligen så är det nog snarare veckans låt tror jag nu när jag tänker efter.

idag har det varit en mys dag typ, inte så mkt stress som vanligt, fast det kanske beror på att våran chef typ kom in och hjälpte oss en liten stund i morse. det tackar vi för!

fick sitta lite i solen precis med, fy vad härligt och varmt det är nu. vikken skit bra dag att sluta denna arbets veckan på, verkligen.
ikväll så blir det john's place med mitt gamla jobb, det kommer bli roligt tror jag, blir alltid en så lyckad kväll och vädret idag kommer att göra så att det blir ännu mer awesome!
oh längtar till den goda maten och detta året får man äntligen köpa en drink med dom andra som är över 18 åååååår!!!!!!!!!!!!!!! ;p

sedan efter det så blir det nog krogen tror jag om man orkar ;D

nä nu ska jag ta och finna mig lite arbete har inte gjort något nu på ett tag=7 och det känns weard...

puss & kram


löning!

japp så sant som det är sagt, så äre löning idag, awesome!
Var på varbergs tatuerare i går och beställde tid, så på tisdag klockan 1900 så ska jag bli gaddad för första gången ;D
Var med Roxy och Lucas i går med, as mysigt. först så träffades vi hos tatueraren för Lucas gaddade sig, sen så blev det kvantum och köpa mat, gick sedan ner till ankaret där vi käkade och myste (drack cola gjorde vi också) sedan gick vi till mixen köpte varsin glass och så hämtade mamma upp oss, körde hem roxy, lucas och lilla hunden Bernad som dom var undvakt åt ;p
as nice vare, tack för en underbar kväll mina snyggingar!<3

drar en stund, peace!

jobb-blogg

      

det känns som att denna bloggen har blivit en jobb blogg, skriver bara när jag är på jobbet hela tiden. kanske beror på att jag jobbar hela tiden och sen typ sover varje dag efter jobbet så inte är inne på datorn så mkt annars, de kan vara en lösning tror jag! ;p idag så har det varit en bra dag¨som vanligt, älskar mitt nya jobb =)

snackade med Roxy innan och vi bestämde att vi skulle ha en Roxy och Alek dag idag på ströget i stan. roXy är hundvakt också så det kommer att bli spännande att se hur hon lyckas med detta bland allt folk i stan.
Roxy's pojkvän Lucas ska skaffa en till tattoo idag med, och då ska jag passa på att boka en tid och kolla inte pris med mera ;p hoppas han är ledig nästa vecka annars kan jag inte=/


   

AWESOME 8 DAGAR KVAR NU!!!!!! HELT GALET NICE!

så nu slutar jag om 5 min ;D nice nice nice..
och det betyder att jag måste avsluta här.
om jag har tid senare så kommer en uppdatering ; )

Pusselipuss

Karlar och Tipp-Ex

min älskade

oooh jag bara saknar så mkt allting nu, vi ha dig här nununununu, ligga och bara mysa, kolla film och bara ha det så otroligt bra i din famn, hade varit underbart om det hade vart så just nu. i stället så sitter man på jobbet och har fullt upp, slank in här nu bara, måste ju ha lite tid åt er med, för en gångs skull typ hah ;p

började leka meden burk tipp-ex innan så nu ser mina naglar på ena handen lite missbildade ut  =/ hoppas att det går bort. på tal om naglar så tänkte jag gå och göra iordning dom nu innan flytten den 2 Augusti.

återkommer senare thing-A-ling

näsblod och puss på dig kommentarer 2

ja nu så hinner jag nog skriva lite innan det börjar ringa och folk börjar komma in springande på kontoret som det har gjort hela denna dag.  ja näsblods insidenten har ni ju redan fått höra så nu återstår bara puss på dig kommentaren.

jo det var såhär jag satt vid min dator nu i morse och stansade ordrar som vanligt. det ringde en kund som behövde hjälp, och jag är lite svår när det gälelr att hjälpa folk, inte något negativt utan att jag verkligen gå in för det, även om det kanske var så att jag skulle struntat i det för att det inte var så viktigt.. men som jag sa jag gick verkligen i min uppgift och ringde och kollade runt för att få alla sort information om denna fråga som hade ställts till mig.
och efter att jag ringt upp och sagt vad jag visste så avslutade jag samtalet och när vi skulel säga hejdå så sa denna tjej som jag hjälpt:

" - ja tack så jätte mkt för att du verklgien gjorde allt i din makt och tog reda på allt detta, du svarade verkligen på alla mina frågor så nu är jag väl informerad och vill tacka dig till max, puss på dig och ha en jätte bra fortsatt dag."

puss på dig, hah menar vad svarar man på det,
"- ja puss på dig med" :D så jag sa varsegod, detsamma till att ha en bra dag och la på luren. ;p

ja detta kanske inte var så viktigt men det var en liten kul händelse utav alla här på kontoret ;D

Nu så ska jag stansa en order och ringa upp en kund ifrån NK leksaker i sthlm.

hare bäääst, peace!

näsblod och puss på dig kommentarer

sitter på kontoret nu, igår var det en jobbig dag för mig och mamma, ja hade mkt att göra hela tiden och kommer bli as jobbigt men de äre värt!

efter att fått en order på telefon så tryckte jag på utskrift och kände att jag fick en rysning i kroppen, helt plötsligt så börjar det droppa blod ifrån min näsa, hah har inte haft näsblod sen jag var 8 år typ och det är 10 årsen nu=7 as weard i know. så fick jag springa till toaletten, hämta papper och sätta mig ner en stund. mamma sa att det var pga utav stress, men jag hade inte känt mig stressad, brukar känna mig as stressad ibland men får inte näsblod för de!
så när jag väl satt ner och försökte stoppa allt blod som ville lämna min kropp så kom jag på att det kanske beror på stress, menar jag flyttar om 11 dagar, mamma ska ha visning på huset idag, nicklas är konstig som vanligt, ingen utav mina kompisar hör av sig längre ( vilket är konstigt om man tänker på att jag ger mig av snart!) och en massa mer skit som jag inte orkar skriva här, så. det kan nog ha en del till varför jag out of no where får noseblood liksom ;p

återkommer snart med den andra delen utav överskriften!

måste dra puss

MÅNDAG 21/7

as längesen nu JAG VET!

jobbar, jobbar och jobbar hela tiden så vad kan man säga plus att jag inte har haft tillgång till någon dator pga allt jobbande på DC (DC = Dag Center) där man packar alla varor som sedan förflyttas till lagret.

Nu är det 11 dagar kvar tills jag flyttar ( nedräkningen har börjat )
och jag är inte lite exalterad heller, stavas? så jag hoppas att allt går som det ska!
Flyttar upp den 2 Augusti och carro kommer upp veckan därpå.
det känns faktiskt helt okej, alltså att jag får bo ensam första veckan.
inte för att jag inte gillar att bo med carro utan att jag tror att jag behöver komma in lite i "egen lägenhet's",  "måste ta hand om mig själv" & "bo utan mamma" stilen, eller nått ;p

Det kommer nog gå bra, ska ringa till min nya skola idag med och se så att allt är klappat å klart nu typ och om dom kanske ville träffats innan skolan börjar. =)

Nä fy vad jag och mammsen kommer ha mkt att göra nu dessa 2 veckorna framöver när alla är på semster, ringer hela tiden och har en massa ordrar som måste stansas och nu ringer det igen ..

DA VSTRETJI

Fredag = Helg med stort H!

halla, läget bre? haha ne gud jag skriver aldrig jobbar hela tiden har fan inget liv fast sitter inte så mkt framför datorn iaf nu när man väl är hemma ( somnar nämligen direkt när jag kommer hem, så tröttsamt trött är man ). för man sitterju fan vid en dator hela dagen på jobbet från 0800 -> 1630 jajjemensan! fast inga nöjes sidor här inte utan det måste gälla jobbet , japp!
ALLA är typ i Bålsta inklusive min baby som åker dit idag, vilket är strålande för det är nära mig och så, så det kanske blir så att han kommer hit någon dag vilket jag tycker hade vart skit kul för jag
SAKNAR DEN IDIOTEN FÖR MKT NU ASSO!
IDAG blir det nog bara till att jag tar det lungt och typ är barnvakt eller nått..
nä måste dra vidare och arbeta, vissa måste ju detta!
peace =)

kom inte

kom inte till mig när du märker att alla runt om kring dig försvinner.
hatar att bli uttnyttjad på det sättet, lyckas alltid bli det med! tragiskt men sant =(

som vanligt

som vanligt nu så skriver jag när jag jobbar, idag har det mkt bättre har hostat men inte så mkt som det var i går, i morgon borde det nästan vara borta helt om jag har tur ;p
sitter och snackar med baby nu, han kanske skulle komma ner och vara här någon dag innan jag flyttar upp, så skulle vi åkt upp tillsammans :) det tycker jag att han ska göra, så att han får se min lilla hemort =)

jaha nu så skulle han till spanien verkligen skit kul, NOT!
men han kommer ner innan om han gör som han säger , vilket man aldrig vet!

har inte svarat någon gång i telen ännu, är fortfarande skrajj=7

skickade sms till elisabeth innan med ( hon som jobbar i reseptionen i alléhuset )
får se hur det blir me de, fan vad dom är sega som sniglar!

måste dra nu ska käka tårta och dricka kaffe med jobbkamraterna, sola lite ( 15 min paus ) och fira anders som fyller 25 =)

hare bääääst!


är bara i vägen

känns verkligen som att jag bara är i vägen, sitter här och hostar sönder hela tiden, hatar att jag alltid ska bli sjuk när jag har varit borta och återvänder hem igen=/ weard but true!
så nu sitter man och hostar,har ont i huvudet pga allt hostade, har fått månadens fasa,ont i magen och mår illa kan det verkligen bli sämre?
peppar peppar ta i trä det kan det säkert...
så jag ska åka hem nu på lunchen och vila upp mig för att kunna jobba hela dagarna resten utav veckan/veckorna.

ja förstår mig inte på min host, hostar mkt när jag sitter upp men hostar ännu mer asso typ 3 ggr så mkt när jag väl lägger mig ner, as skumt jag vet!

och nu så fryser jag också skit nice, NOT!

nä måste stansa klart en order nu, sen åker jag hem och kurerar mig.

None

Da Vstretji

RSS 2.0