tele rädd

haha första gången som jag helt stelnar till när det ringer.
sitter nämligen på jobbet nu, kontoret och ska svara i tele ..vilket inte går så bra eftersom jag inte känner mig tillräckligt ryttinerad för att kunna hjälpa kunderna som ringer.

var på Peace & Love nu förra veckan från torsda till sönda, kom hem i går runt nio på kvällen, resan hem och dit var itne så kul som det var förra året, fast då åkte jag ju inte själv heller för den delen.

men om man räclnar bort resan dit och hem så vare AWSOMM!
helt underbart, träffade nya vänner, ovanligt! =) och fick träffa hoffa igen, samt adam tensta backstage ;p de ni!
inte dåligt..

måste jobba vidare nu kommer de mkt jobbe helt plötsligt,
CIAO!

sitter

på jobbet nu mitt nya jobb som jag bara tycker om så otroligt mkt :) älskar mina grabbar här och andreas haha du e så otroligt söt hihi(A) har precis haft lunch och det bestod utav... ja typ inget,  hann/orkade inte göra mat tills idag i går så det blir en sliten dag idag, man märker så snabbt om man inte har ätit ordentligt.
 
har en feting jobbig beställning som kommer att göra så att jag får jobba över idag, jobbar ju från 8 till halv 5 varje dag men idag kommer jag säkert att få stanna kvar till 5 eller halv 6 om det nu kommer att ta sånn otroligt lång tid vilket jag har en aning om att det kommer att göra.

i går så kom jennie förbi efter jobbet vid typ 10 stackarn som får jobba så sent varje dag och måste åka buss ut till ullared=7 nä fy! angie käkade sönder hennes ena sko med så det gjorde ju inte hennes dag bättre om man säger så!
fan jag och jennie ses aldrig längre =( båda jobbar heltid och sen på helgerna så är man upptagen med annat...

förresten jag ahde en sådan jäkla tur nu i lördags så jag tror att jag flippar, har nog inte fattat det ännu!
såg att det var en snubbe på blocket.se som sålde en P&L biljett (P&L = Peace and Love) för er som inte fattar haha ;p och så addade jag honom för fatt få fortast svar.. så loggade han in och jag frågade om den fanns kvar han sa att den fanns kvar och att han hade höjt den i pris från 1500 till 2000 så jag klickade snabbt in på festivalbussen.com för att se om man kunde åka upp till borlänge ( där festivalen är) träffa snubben och växla in biljetten mot festivalbandet, han får sina pengar och alla blir nöjda men så när jag kom in på festivalbussen.com och klickade vidare så upptäckte jag att dom sålde också P&L biljetter och billgare desutom D: hahah hallelulja säger jag bara det var fan ett mirakel! :D så jag sprang snabbt ner till mamma som satt och fikade med farfar,hans tjej, mormor och morfar.. berättade nyheten och vi gick snabbt till datorn för att köpa en biljett. men så kom vi på att varken jag eller mamma hade pengar så morfar langade fram VISA:T och så fick jag min biljett! =)=)=)=)=)=)=) är så otroligt glad över att jag hade en så jäkla tur...

nä nu måste jag jobba vidare..
Pusselipuss


första och sista dagen på jobbet

i går var det sista dagen på mitt förra jobb som jag har jobbat på sen 2004.
många minnen man har ifrån det jobbet=7 både bra och jobbiga stunder ;p



idag så börjaade jag på mitt nya jobb dock, hahah skit kul :) älskar redan alla min "kolegor" stavas det så? =7
aja hade verklig roligt idag, fick börja med att lära mig hur man tar imot order och hur jag arbetar med maskinen som ska sy namn på hand - och badhanddukar. sedan så var det frukost med hela gänget haha vilket kackel det var! sedan så var det till att fortsätta där jag hade lämnat det , lunch vid 1230 till 1300 hann med en rökepause med där innan man bärjade jobba igen. gick in på lagret för att se mig omkring och kolla efter singlarna hahaha^^ hittade Anders en söt liten prick som frågade vad jag letade efter när jag hade tappat bort mig, men vaddå? lagret är ju skit stoooooort! men jag sa bara att jag letade efter spriten och så vips så försvann jag igen ut till kontoret.
jobbade från 0800 till 1630 har inte jobbat så länge på ett å samma jobb på en dag kan jag ju medge men det var helt okej det känndes som 4 h ändå. min chef kom in och berättade att jag skulle jobba på kontoret i morgon på förmidda och sen på efter middan så skulle det bli lagret med grabbarna, jag längtar =D hahaha kommer bli så otroligt NÄÄJS =)

Nä nu så ska jag ta och göra mig lite te och en macka och kolla på en film med mammie<3

kanske hörs senare.
da vstretji

hejdå västkusten!

nu åker jag om en liten stund, det blev en massa krångel så jag ska nog aldrig mera försöka köpa på tradera.se igen=/ fyfan säger jag bara! mamma min ängel fixade iaf så att jag kunde åka. annars ahde jag allt missat carro baby's student=( men nu blev det inte så =D vilket är jätte  super duper bra. hinner inte lägga in någon bild till men ni kan ju fantisera ;p

återkommer senare i kväll om jag hinner!
da vstretji

4 Juni

i morgon så är det den 4 Juni och jag åker på min lilla trip till min älskade Caroliné som tar studenten på torsda den 5 Juni, träffa baby och fira feddy som fyller 19.

förvirrad

hej hej
sitter och skriver ett arbete i skolan nu det går faktiskt bra men kommer att ta hela dan om jag inte har fel.

kollade på om jag verkligen ska till peace and love i år för för det första så kostar det typ 2300kr om man köper tre 1:dagars biljetter plus camping och för det andra så kommer jag att få mindre i lön om jag åker dit, så=7
jag har ingen aning men måste agera snabbt iaf. kan bara inte missa alla dom banden som ska spela också så det väger ju åt båda hållen. hoppas att baby gör det som jag bad han att göra så att jag kanske kan få det billigare!
Nä kan fan inte missa P&L i år det går fan inte!!!!!!
ja vägrar att missa det, kosta vad det kostar vill. eller? eeeh kanske inte för mkt bara...

ska åka till banken snart och sätta in pengar samt överföra lite stålar till carro för en biljett till hennes slutskiva.  och på tal om pengaaaaaaaaaaar!
ska få jobba mera nu i sommar på mammas jobb också, vilket är jätte bra och man får mer cash i slutet ;p
först så skulle jag jobba på lagret sen producera varor och nu har jag hamnat på kontoret och ska jobba i rummet brevid mamma så kommer tjäna mera pengar och utan att jag har fått träffa min chef ännu så har jag redan kommit uppåt om man säger så. hah as bra jue!
så blir detta ju en bra erfarenhet om man ska söka jobb i sthlm nu när man har flyttat upp "helt" haha! ( :

image84

VAKNA! med the voice.

street school

hej mitt namn är alexandra svahn och jag är såå otroligt skol trött nu så jag tänkte gå till skolan i morogon i stället för idag.. menar skulle gått till skolan idag och i morgon men är så otroligt trött just nu så idag blev det till att stanna hemma i stället och kura sig samt göra en turism grejj.

sooooooooovaaa!

"de har jag sett på porrfilm"

Detta inläggets titel är citerat ifrån parlamentet idag!

Sitter här ,smörjer in händerna  med olivia lotion, funderar över när jag ska ta och plugga samt ringa min älskade Nicklas♥..hmmmm!
det känns som om jag borde ringa först och sen plugga för att pluggandet tar ju längre tid om jag har otur med samtalet hah ;p

image83

har jobbat hela helgen måste ju få ihop med lite mer stålar om man säger så nu innan min lilla trip som jag ska ta på onsda. hade ju personal fest i går som ni säkert redan vet om. idag var det också en del springande på jobbet, fick in en jäkla fågel som vägrade att flyga ut igen.. sedan när den väl blev fångad och fick flyga sin väg så blev det en massa jobb att göra.. orkar inte gå in på detaljer ( :
nä måste gå och ringa baby nu. . . återkommer senare med mer info.

tja hare gött!

sovmorgon

japp ska börja jobba snart så får allt ta och skynda mig nu tror jag,
ville ha lite mer sovmorgon men så blev det inte..
typiskt nu blir man ju bara stressad, börjar klockan 11 vettu!
drömde en konstig dröm i natt, om personer som jag känner men inte aja den var konstig helt enkelt så! undra vad den betyder/betydde? för vissa drömmar gör ju just det, betyder nått. det sägs ju att dom kan slå in, hah men då hoppas man ju att det var en bra dröm ;p

nä nu känner jag att jag börjar fastna här så nu drar jag!

another break in the wall

sorry

hah glömde säga att det är bara 4 dar kvar nu tills jag får träffa min sis caroliné igen, blir dock buss upp och ner vilket inte är lika kul men men! får träffa min älskade igen om 6 dagar guuuuuuud så mysigt det kommer att bli och jag har planerat en lite surprise, så får se om den är uppskattad!

Godnatt - Da vstretji

well... you suck!

Heey alla nattpersoner!
kom precis hem ifrån krogen, sitter här nu och käkar världens godaste mat!
fläskfile,sallad med feta ost och en god cream fräääsh sås , allt har syrrans pojkvän gjort super duper gott, Arvid detta måste du bara göra om någon dag!

jobbade idag det var mkt spring så jag fick ta och hoppa i plurret innan jag slutade, det var bara så vip!hah
Jo just det vi hade personal fest idag med så jag fick allt ta och beje mig tillbaka till jobbet sen efter en stund hann iaf hem och duscha samt byta om till mina "partykläder" *host* hah dagens tema var "glitter & glamor" säger bara
 I don´t like that shit!

men det blev en bra kväll ändå trotts temat, först så gick vi ner till stranden och spelade kubb sedan så gick vi upp till kallbadhuset och käkade tacos, efter det så gick vi på en "låång" poängpromenad som var lite annorlunda men helt okej faktiskt... sedan så käkade vi kladdkaka,jordgubbar och vippedcreääm 'mums* det var goddie! sedan så dansade jag lite haha och catta med förstås ;p spelade lite spel och begav oss till city där jennie väntade på krogen. 
Jag och Jennie bestämde oss snabbt för att åka hem och då blev det så!
and now i'm here so thats about it, hah stavas det verkligen så?

aja ska kolla lite tv nu och käka klart min nattamirre och sen så får det nog ta och bli sängen för ska upp och jobba i morgon med =7

xoxo♥

RSS 2.0