horoskop

Väduren 21/3 - 20/4

Dagshoroskop - torsdag 6 mars

Även om du väljer att agera mer dolt kan du få mycket uträttat och kanske komma närmare dia mål. Inre processer spelar en viktig roll. Tröttheten slår till senare.

 

Veckohoroskop - vecka 10

Veckan präglas till stor del av övergångar nu när din härskarplanet, Mars, på tisdag återinträder i Kräftan. Genast hamnar en problemställning i strålkastarljuset som rör hem och familj och som har legat i bakgrunden sedan nyår. Strukturella förändringar i yrkeslivet spelar också en betydande roll, och just nu är det viktigt att du hörsammar dina känslor och handlar för att ändra omständigheter hemma eller på jobbet som du är grundligt trött på. Du kan med fördel ta hand om praktiska saker i hemmet. Kasta ut sådant som är för gammalt eller inte längre fungerar bra - en hel del återuppbyggnadsarbete måste göras.

Månadshoroskop - mars 2008

Början av månaden präglas av att upplösningen i en segdragen konflikt som rör familjens krav och ändrade omständigheter i yrkeslivet ser ut att vara på gång. Du befinner dig i en starkare position nu än du var för några månader sedan, men tuffa beslut måste fortfarande fattas i förbindelse med familjeangelägenheter. Något slags återuppbyggnadsarbete kan nu nå en punkt där du ser hur det kommer att gestalta sig framöver.

När Solen träder in i ditt tecken den 20 mars kommer du att få ett energitillskott som dig redo att tackla utmaningar utan att blinka. Fullmånen följande dag varslar om att resolut handling möjliggör för dig att skapa sedan länge emotsedda förändringar på många av livets områden. Du kan sparka igång arbetet med att verkställa dina planer och känna hur hjulen börjar snurra. Du är inte på humör för att kompromissa - du gör saker på ditt sätt, så får andra sköta diplomatin.

Som tur är verkar partners vara benägna att ge uttryck för sin söta och trevliga sida hur oresonlig du än är, och de gör i princip allt de kan för att underlätta för dig att verkställa dina planer. Kärlekslivet präglas av harmoniska trender och det är också en utmärkt tid för ditt emotionella liv i övrigt. Det är definitivt en tid då du kan skriva kärleksbrev och låta dig inspireras av romantiska drömmar. Trenderna för familjelivet ser också utmärkta ut, och har du andliga eller kreativa intressen kan månaden bli en av de gladare du upplevt på sistone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0